Symässan here we come!!

Idag bär det av till symässan i göteborg (kviberg) med goa Josefine!! En dag för vårat intresse och helt utan barn. Lyxigt!! Tror nog allt att det blir en tur förbi McDonalds på vägen hem, något vi är löjligt förtjusta i.


Papper över hela matbordet!

Då barnen lekte bra igår kväll tog jag mig för att ruta och klippa nya mönster. Hann inte så mkt som jag tänkt för barnen var inte nöjda så länge med att jag fick ha penna och sax och inte de. Fick klippa ut allt idag på morgonen. Bodys blev det iaf!!


Triss i mössor

Har inte blivit så mkt sytt den senaste tiden då den stora tjejen varit sjuk :(
Fick iaf sytt tre mössor igår kväll och är nästan klar med matchande byxor och dreglisar. Förhoppningsvis blir det lite tid vid symaskinen ikväll!!


Nytt tyg!!

Här kommer bilden på det andra nya tyget. Det går bara att ladda upp en bild i taget via mobilen.


Nya tyger!!

Idag kom ett efterlängtat paket på posten. Så fina tyger från mina små. Är så sugen på att sätta saxen i det.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3317628/images/2012/pic_189912684.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3317628/images/2012/pic_189912684.jpg" class="image">


Sytt så maskinen ryker??

Det har blivit en hel del sytt den sista tiden. Jag har gjort det sista på en beställning och gjort lite bebis-set till försäljningslådan. Fick även en beställning på ett bebis-set som jag knåpade ihop idag.
Nu får det ändå vara natten, en ny dag imorgon ju =)


Många nya projekt, ännu på tankestadiet

Är sugen på att dyka ner i alla nya tyger men jag har avvaktat lite. Skissat och funderat på vad jag vill göra. En del bebis-set blir det iaf för det är många vänner som ska få en liten inom kort =)
Ska nog sätta igång så smått ikväll när barnen somnat så blir det ett par timmar framför symaskinen iaf.


Senaste till stora dotterns garderob

Ville gärna sy något till min stora tjej som hamnat lite i skymundan på syfronten. Jag har sytt en liten beställning och en del till den minsta tjejen istället. Stora tjejen har precis börjat förskolan så det fick bli ett par goa mjukisbyxor i haremsmodell och en munkjacka i brunt collagetyg. Ska sy en matchande tunika någon dag i grönt klövertyg.


Ännu ett tyg


Senaste projektet!

Jag gav mig på att sy en långärmad tröja härom kvällen. Det jag var mest orolig för var halsringningen som skulle kantas. Använda muddväv som jag klippte till remsa och strök innan jag sydde dit det. Blev riktigt bra faktiskt!


Tyginköp

På torsdag bär det av till Skroten med Josefine för att handla tyger. Det har blivit ett litet lager vid det här laget men igår sydde jag slut två olika tyger och vill nu får tag på lite nytt. Är sugen på lite orange och turkos, även lite enfärgat att ha till mönstrade överdelar (eller tvärtom). Jag ska sätta mig strax och sy färdigt de projekt som jag påbörjade igår. Jag har fyra par byxor som behöver mudd och en långärmad tröja som behöver fållas. Det får nog bli det jag hinner med ikväll, för ikväll måste jag komma i säng i tid. /Sandra

Välkommen till Ellva, en hobby syblogg.

Välkommen till min blogg. Jag är helt nybörjare på detta men tänkte att det kunde vara en kul grej för att dela med mig av min syvardag. Jag är föräldraledig med mina två barn och har börjat sy för att få lite egentid och något annat att tänka på som inte är barn.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0